View All News

Gartner beoordeelt Avaya als marktleider in Unified Communications

08-21-2014

Nieuwegein –  2014 – Voor het zesde opeenvolgende jaar hebben de marktanalisten van Gartner, Avaya beoordeelt als een marktleider op het gebied van Unified Communication (UC). In het Magic Quadrant model worden aanbieders van UC oplossingen getoetst op onder meer hun doelmatigheid bij implementaties, de klant tevredenheid en hoe zij hun visie concretiseren in producten en diensten. Avaya kwalificeert zich als marktleider mede op basis van een volledig UC-aanbod, het demonstreren van succesvolle implementaties en de sterke aanwezigheid in de markt voor dergelijke oplossingen.

 

Gartner constateert tevens dat de markt voor Unified Communication oplossingen voor met name middelgrote ondernemingen op het punt staat om een echte groeimarkt te worden. Veel ondernemingen hebben in verband met de investeringen en de ingrijpende gevolgen voor de organisatie gewacht tot het moment waarop de technologie voor hen bereikbaar en breed inzetbaar is. Dat moment is nu aangebroken. In de overweging om tot implementatie over te gaan, wordt door organisaties met name belang gehecht aan gebruiksgemak, mobiliteit, interoperabiliteit, cloud en een breed productaanbod.

 

‘Voor het zesde opeenvolgende jaar gepositioneerd worden als marktleider op het gebied van UC-oplossingen, is een bevestiging van onze strategie om bedrijven te voorzien van een state-of-the-art communicatie ervaring’, aldus Melvin Harmsen, Country Leader voor Avaya Nederland. ‘In deze 21ste eeuw hebben organisaties behoefte aan communicatie oplossingen die naadloos integreren met hun bestaande infra-structuur. Avaya biedt die oplossing met UC-producten waarin gebruiksgemak voor medewerkers en organisatie voorop staat’.

 

Over Avaya
Avaya is wereldwijd marktleider in oplossingen voor zakelijke samenwerking en communicatie. Het bedrijf levert Unified Communications, Contact Centers, Video Communicatie, Networking oplossingen en de daaraan gerelateerde services voor bedrijven van elke omvang over de hele wereld. Voor meer informatie: www.avaya.com/nl.

Categories: Press Releases
View All News