View All News

HP Enterprise Services en Avaya gaan uitgebreide communicatie diensten leveren aan bedrijfsleven

08-26-2014

Santa Clara, Calif. – Avaya en HP (NYSE: HPQ) Enterprise Services (ES) hebben overeenstemming bereikt om gezamenlijk op cloud gebaseerde Unified Communications (UC), contact center en beheer oplossingen aan te gaan bieden aan bedrijven.nicatie en klanttevredenheid management. 

De meerjarige overeenkomst omvat het gezamenlijk aanbieden van een gecombineerd portfolio van Unified Communications-as-a-service, Contact Center-as-a-service en infrastructuur oplossingen. De specialisatie van HP in het aanbieden van cloud-diensten gecombineerd met het product portfolio van Avaya op het gebied van unified communications en contact center, zorgt voor een ongeëvenaard aanbod van zowel mobiele applicaties, software en netwerktechnologie voor zakelijke communicatie en klanttevredenheid management.

Deze as-a-service oplossingen zullen met dezelfde zorg worden geïmplementeerd als die  Avaya boven de benchmarks1 van de industrie plaatst, met alle voordelen van HP’s markt leidende capaciteiten op het gebied van cloud technologie.

De overeenstemming tussen Avaya en HP is het antwoord op de toenemende vraag naar alles omvattende, veilige en betrouwbare communicatie oplossingen die in een service abonnement kunnen worden afgenomen. HP ES zal daarvoor het gecombineerde producten as-a-service aanbod gaan verkopen terwijl Avaya profiteert van het flexibele implementatiemodel van HP, waarmee snel en eenvoudig een breed klantenbestand kan worden geholpen bij het transformeren van hun zakelijke communicatie. Ook de communicatie en samenwerkingsproducten van Avaya, zullen HP helpen de efficiency van contact centers verder te verbeteren.

Als onderdeel van de overeenkomst zal de HP ES Business Process Services organisatie zorgdragen dat een aanzienlijk deel van Avaya Private Cloud Services2 (APCS) wordt meegeleverd. Hiervoor zullen een aantal APCS medewerkers en contractors overgeheveld worden naar HP ES. De APCS diensten zullen worden geïntegreerd bij HP ES’s bestaande Mobility en Workplace, Business Process Service en business partners, om op die manier eigen of hybride cloud gebaseerde UC en contact center oplossingen aan bestaande en nieuwe klanten aan te kunnen bieden. Verkoop en service overeenkomsten en het klantcontact blijven bij Avaya. HP ES zal het aandeel APCS vergroten en versterken door de diensten uit te breiden naar meer klanten en meer markten op een manier die past bij de groeiende behoefte naar op cloud gebaseerde oplossingen.

 

Deze overeenstemming is een belangrijke stap in Avaya's transformatie naar een software en services bedrijf. HP’s Helion oplossingen zullen een hoeksteen worden van Avaya’s cloud aanbieding, zoals die toegepast worden in HP’s wereldwijde infrastructuur.

 

Quote:

“In toenemende mate zijn ondernemingen op zoek naar modellen waarin innovatieve communicatie en samenwerking technologieën worden toegepast. De overeenstemming met HP is dé manier en komt op precies het juiste moment om aan die groeiende behoefte in de markt tegemoet te komen. Wij verwachten met dit nieuwe samenwerkingsmodel aanzienlijk in klanten te groeien”

Pierre-Paul Allard, SVP Worldwide Sales and President Global Field Operations, Avaya

 

Over HP

HP creëert nieuwe mogelijkheden, met technologie die een positieve invloed heeft op mensen, bedrijven, de overheid en de samenleving. HP, het grootste technologiebedrijf ter wereld, biedt een portfolio met printers, personal computers, software, diensten en IT-infrastructuur om de problemen van klanten op te lossen. Meer informatie over HP (NYSE: HPQ) is beschikbaar op http://www.hp.com

 

Over Avaya

Avaya is wereldwijd marktleider in oplossingen voor zakelijke samenwerking en communicatie. Het bedrijf levert Unified Communications, Contact Centers, Video Communicatie, Networking oplossingen en de daaraan gerelateerde services voor bedrijven van elke omvang over de hele wereld. Voor meer informatie: www.avaya.com/nl.

 

1Volgens de Aberdeen Group ‘State of Service Management: outlook 2013’ scoren bedrijven op het gebied van Service Management in overeengekomen SLA’s gemiddeld 89% of hoger. Avaya SLA’s score tot op dit moment in 2014 is 98%.

2 Avaya Private Cloud Services was voorheen bekend onder de naam Avaya Operations Services.

Categories: Press Releases
View All News