View All News

Avaya utser Ronald Rubens som ny regionchef i Europa

11-11-2015

Avaya, ledande global aktör inom affärskommunikation och tillhörande tjänster, har idag utsett Ronald Rubens som ny regionchef för Nord-, Central- och Östeuropa.

 

I sin nya roll som regionchef kommer Rubens fokusera på att utveckla tillväxten i Europa genom att stödja Avayas kunder att fullfölja sin digitala omvandling med Avayas lösningar Customer- och Team Engagement, nästa generations nätverkslösningar samt Avayas konsulttjänster.

 

Rubens har lång erfarenhet inom telekom- och affärssystembranschen och har tidigare arbetat för Avaya i Europa och USA med försäljning och strategi samt med ledarskap inom produkthantering. Han hjälpte då till med att driva Avayas globala succé på marknaden för kontaktcenterlösningar. Rubens ansluter till ett starkt ledarteam i Europa och i Norden där han kommer arbeta tillsammans med Nordenchefen Jesper Larsen samt Tomas Wangdell, Sverigechef.

 

Innan Rubens återvände till Avaya har han haft ledande befattningar på molnteknikleverantörerna CosmoCom, Thinking Phone Networks samt Atlassian. Rubens har en kandidatexamen inom elektroteknik samt en masterexamen inom management från New York University i USA.

 

Citat

Nidal Abou-Ltaif, ordförande, Europa, Mellanöstern, Afrika samt Stillahavsregionen, Avaya:

”Ronald förstår Avayas sätt att göra affärer där vi alltid sätter kunden i centrum av verksamheten för att uppnå bästa resultat. Han för med sig en imponerande insikt i företagsmarknaden samt en djup förståelse för den europeiska marknaden. Rubens förståelse för kontaktcenter samt moln- och nätverkstjänster är avgörande för att hjälpa våra kunder att lyckas i den digitala eran och leverera affärsvärde”.

 

Ronald Rubens, regionchef, Nord-, Central- och Östeuropa, Avaya:

”Det har varit spännande att få ta del av Avayas utveckling att gå från ett hårdvaruföretag till en mjukvaru-, tjänste- och kundcentrerad organisation. Avaya utmärker sig med sitt fokus på företagsutveckling genom att driva nya, innovativa kommunikationslösningar som förbättrar kundnöjdhet, anställdas produktivitet samt nätprestanda. Med Avayas kundfokus finns den rätta strategin och den grund som behövs för att driva vår bransch framåt. Jag ser fram emot att ytterligare fördjupa min relation med våra kunder i Europa.”

 

Om Avaya

Avaya är en ledande leverantör av lösningar som gör att människor kan mötas via olika kanaler och enheter. Det innebär bättre upplevelser för kunder, förbättrad produktivitet och ekonomi för organisationer. Avayas framstående teknik och tjänster för kontaktcenter och integrerad kommunikation finns i ett flertal flexibla tillämpningar. Dessa kan antingen installeras lokalt eller som molnlösning och integrerar sömlöst med lösningar från andra leverantörer. Avayas Engagement Development Platform gör att tredje part kan skapa och kundanpassa affärslösningar som innebär konkurrensfördelar. Avayas nätverkslösningar förenklar och påskyndar införandet av affärskritiska lösningar och tjänster. Mer information: www.avaya.se

 

Categories: Press Releases
View All News